Документи та проєкти рішень Тарутинської селищної ради VIII скликання до засідання чергової 51-ої сесії 28.06.2024 року


Пов’язані посилання:


* Для перегляду натисніть на назву проєкту рішення чи додатку, а для скачування файлу на “Завантажити”

№ згідно з порядком денним

Назва проєкту рішення чи додатка до нього

1 Про затвердження акту безоплатного приймання-передачі інверторного генератора BLACK DECKER на потреби *** окремої *** бригади Оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних сил України (код ЄДРПОУ ***)

X

 

Акт приймання–передачі майна

X

 

Додаток до Акту приймання–передачі майна

X

 

2 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області від 17.11.2021 № 1363-VIII «Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності Тарутинської селищної територіальної громади, які підлягають передачі в оренду на аукціоні та без аукціону»

X

 

Додатки 1-2. Переліки першого та другого типів об’єктів оренди комунальної власності Тарутинської селищної територіальної громади

X

 

3 Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 22.12.2023р. № 2939-VIII «Про затвердження програми «Молодь Тарутинщини» на 2024-2025 роки

X

 

4 Про затвердження Програми для кривдників на території Тарутинської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки

X

 

5 Про встановлення місцевих податків та зборів, податкових пільг зі сплати місцевих податків і зборів на території Тарутинської селищної територіальної громади

X

 

6 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. ІДЖИЛОВІЙ Ніні Георгіївні

X

 

7 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. КАРІ В.Г. (2,0840га)

X

 

8 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. КАРІ В.Г. (2,0860га)

X

 

9 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. БЕЖЕНАРЮ Д.М.

X

 

10 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. УРОС Л.А.

X

 

11 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. ПЄНКОВІЙ А.І.

X

 

12 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. ЧЕБАН С.В.

X

 

13 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. БІЛЯЄВІЙ Н.Т.

X

 

14 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. БУЗАДЖИ Г.М.

X

 

15 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. ІВАНОВІЙ І.В.

X

 

16 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. ТОРГАН Б.Г.

X

 

17 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. ТОПАЛ І.В.

X

 

18 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під полезахисними лісовими смугами та надання її в оренду СФГ "КРИСТАЛ"

X

 

19 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (невитребувані не розподілені земельні ділянки), та передачі їх в оренду ФГ "КРІДЕН"(16,2170 га)

X

 

20 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр. ТОПАЛУ В.І.

X

 

21 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр. ДЕЛІКУ Ф.І.

X

 

22 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр. ДОЖІ Д.Д.

X

 

23 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр. ДУНДЕРУ А.П.

X

 

24 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр. КОЛОДЧАКУ І.І.

X

 

25 Про поновлення строку договору оренди землі № 95 від 29.06.2017 року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з ПАТ "ПЕТРОСТАЛЬ"

X

 

26 Про поновлення строку договору оренди землі № 93 від 29.06.2017 року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з ТОВ "АЛКОЛАЙН"

X

 

27 Про поновлення строку договору оренди землі № 94 від 29.06.2017 року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з ТОВ "АЛКОЛАЙН"

X

 

28 Про поновлення строку договору оренди землі № 96 від 29.06.2017 року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з ТОВ "АЛКОЛАЙН"

X

 

29 Про поновлення строку договору оренди землі № 83 від 25.05.2017 року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з ТОВ "ЮГРЕЙН АГРО"

X

 

30 Про передачу земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів гр. ЗАМФІРОВІЙ О.І

X

 

31 Про передачу земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів гр. ШИШКОВІЙ О.М

X

 

32 Про припинення права постійного користування земельною ділянкою Пенсійного фонду України

X

 

33 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення ПАТ "ПЕТРОСТАЛЬ" за адресою: вул. Центральна,122-В, с. Петрівськ, Тарутинської селищної ради, Болградського району, Одеської області

X

 

34 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення ПАТ "ПЕТРОСТАЛЬ" за адресою: с. Петрівськ, вул. Молодіжна, 61, Тарутинської селищної ради, Болградського району, Одеської області

X

 

35 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення ПАТ "ПЕТРОСТАЛЬ" за адресою: с. Петрівськ, вул. Шкільна, 72-Г,Тарутинської селищної ради, Болградського району, Одеської області

X

 

36 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди ТОВ "ЮКРЕЙН ТАУЕР КОМПАНІ" (с. Підгірне)

X

 

37 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди ТОВ "ЮКРЕЙН ТАУЕР КОМПАНІ" (за межами населеного пункту смт Серпневе)

X

 

38 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об`єктів і споруд телекомунікацій АТ "УКРТЕЛЕКОМ"

X

 

39 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. УЗУН С.О.

X

 

40 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. ГЄВРЄКУ П.К.

X

 

41 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності із земель сільськогосподарського призначення СФГ "ЛІЛІЯ"

X

 

42 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності із земель сільськогосподарського призначення ПП "СГП НІКА-АГРО"

X

 

43 Про проведення інвентаризації земельних ділянок на території Тарутинської селищної ради

X

 

44 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр. СТОЯНОВІЙ Т.М.

X

 

45 Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр. ТАНАСОГЛО О.М.

X

 

46 Про надання дозволу на поділ земельних ділянок комунальної власності

X

 

Додаткові питання, що пропонуються для розгляду на пленарному засіданні ради
- Про затвердження технічної документації
із землеустрою щодо інвентаризації земельної
ділянки (19,1714га)

X

 

- Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земелькомунальної власності

X

 

- Про передачу в користування на умовах оренди земельних ділянок АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»

X

 

- Про дострокове розірвання договорів оренди землі гр. ПОЛЬШИНИМ К.С.

X

 

- Про надання згоди на безоплатне прийняття нерухомого майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності Тарутинської селищної територіальної громади

X

- Про Звернення депутатів Тарутинської селищної ради восьмого скликання до Одеської обласної ради щодо вирішення питання, стосовно передачі нерухомого майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області до комунальної власності Тарутинської селищної територіальної громади

X

 

- Про Звернення депутатів Тарутинської селищної ради восьмого скликання до Одеської обласної ради щодо вирішення питання, стосовно укладення короткострокових договорів оренди землі (несформовані ділянки)

X

 

Без коментарів.