РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЄКТУ «ТУРБОТЛИВІ СЕРЦЯ» В ТАРУТИНСЬКІЙ ГРОМАДІ

Друк

Команда громадської організації «Культура Демократії» разом з Агенцією регіонального розвитку Одеської області активно працювала у Тарутинській селищній територіальній громаді, де продовжила реалізацію проєкту «Турботливі серця» завдяки фінансовій підтримці міжнародної організації Church World Service (CWS). Ця ініціатива спрямована не лише на допомогу людям похилого віку, але й є символом сили й незламності тих, хто, незважаючи на труднощі війни, прагне бути корисним своїй країні.

Цього разу завдяки Church World Service 150 жителів дев’яти населених пунктів Тарутинської громади отримали продуктові та господарські набори. Також одинокі люди похилого віку забезпечені засобами гігієни для медичного догляду завдяки  партнерам із Нової Зеландії — NZ support for Ukraine.

Під час візиту до громади Марія Ранчашова, представниця Агенції регіонального розвитку та Лілія Леонідова, засновниця ГО «Культура Демократії» зустрілися з Тарутинським селищним головою Савою Чернєвим. У ході зустрічі обговорювалися існуючі програми з розвитку громад та можливості для їх реалізації.

Проєкт «Турботливі серця» дає змогу почути та зрозуміти історії звичайних людей, які, не зважаючи на щоденні випробування, залишаються на передовій боротьби за Україну. У кожній родині, яку відвідують соціальні працівники та психологи, є ті, хто зараз воює на фронті — сини, онуки, близькі. Багато літніх жінок, яким майже 80 років, не лише моляться за своїх рідних, але й активно допомагають: плетуть маскувальні сітки, шиють спальні мішки та наколінники для українських військових.

Велика вдячність усім партнерам, чия допомога є надзвичайно важливою у ці складні часи.

За інформацією ГО "Культура демократії"

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.