КЕРІВНИКИ ГРОМАДИ ВІДВІДАЛИ ТАРУТИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Друк

На цьому тижні Тарутинський селищний голова Сава Чернєв та секретар селищної ради Анетта Куракова  відвідали Тарутинський ліцей, аби перевірити, як організований освітній процес у закладі.

Разом з директором ліцею Олегом Ткаченко керівництво громади оглянуло навчальний заклад. Ознайомилися з роботою офіцера безпеки, який розповів про виконання своїх посадових завдань та алгоритм дій у разі у разі виявлення ознак правопорушення.

Безпека та добробут дітей – у пріоритеті місцевої влади, тому забезпечення школярів належним харчуванням на постійному контролі очільника громади. Посадовці відвідали харчоблок ліцею, ознайомилися з меню та його відповідності приготовленому обіду, оцінили якість харчування. В їдальні ліцею створені необхідні умови для харчування дітей. В приміщені чисто та охайно. Для приготування їжі використовуються сертифіковані продукти, в раціоні дітей є свіжі овочі та фрукти, приготовлені страви смачні. У день відвідання закладу на обід були: гороховий суп, каша з рибною тефтелею, салат із свіжих овочів, чай з лимоном, яблуко.

Під час повітряної тривоги керівники громади з педагогами та учнями спустилися в укриття. Дії вчителів та учнів були організовані, чіткі і злагоджені. Слід відмітити, що в укритті достатньо місця для всіх учнів закладу.

Селищний голова та секретар селищної ради відмітили гарний та охайний стан приміщень та прилеглої шкільної території.

В цілому керівники громади залишились задоволеними організацією роботи закладу.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.