НА ЗАСІДАННІ ВИКОНКОМУ РОЗГЛЯНУЛИ НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Друк

26 вересня 2024 року на засіданні виконавчого комітету Тарутинської селищної ради члени виконкому розглянули нагальні питання селищної територіальної громади.

Засідання відбулось під головуванням Тарутинського селищного голови Сави Чернєва.

Про розвиток сімейних форм виховання на території Тарутинської СТГ доповіла начальник служби у справах дітей Людмила Тануркова.

Заступник начальника відділу соціального захисту населення Олена Тасмасис ознайомила членів виконкому з проєктами рішень щодо надання матеріальної допомоги з нагоди відзначення Дня Захисників та Захисниць України; надання щомісячних стипендій та надання матеріальної допомоги жителям громади.

Про утворення комісії із встановлення факту здійснення особою постійного догляду поінформував головний спеціаліст відділу військового обліку Тарутинської селищної ради Сергій Размєріца.

Щодо проведеної роботи комунального підприємства «Побутовець» (селище Березине) за 9 місяців 2024 року звітував керівник КП  Олександр Руссу.

Начальник відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства Тарутинської селищної ради Ольга Младінова  виступила з ряду питань:

- щодо виконання заходів з підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери Тарутинської селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років;

- про створення Ради безбар’єрності при виконавчому комітеті Тарутинської селищної ради;

- про взяття на квартирний облік мешканців громади;

- про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна;

- про погодження збору сухих насаджень у полезахисних лісових смугах комунальної власності на території Тарутинської селищної територіальної громади.

Секретар виконкому Олена Абрамова представила розрахунки по відшкодуванню різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивозу рідких побутових відходів і розміром економічно-обґрунтованих витрат на їх надання населенню комунальними підприємствами громади з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства.

Про початок 2024-2025 навчального року під час воєнного стану в Україні на території Тарутинської селищної територіальної громади поінформувала головний спеціаліст відділу освіти. молоді та спорту Ірина Іщенко.

По всім питаннях порядку денного були прийняті відповідні рішення, з якими можна буде ознайомитись на офіційному веб-сайті Тарутинської селищної ради у розділі «Виконком».

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.