ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ПРОДОВЖУЄ СПРИЯННЯ НАЦІОНАЛЬНІЙ БЕЗПЕКИ І ОБОРОНИ, ПІДТРИМКУ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ТА ІНШИХ ВІЙСЬКОВИХ ФОРМУВАНЬ

Друк

Внаслідок військової агресії росії проти України, з метою організації ефективної охорони державного кордону України виникла нагальна потреба в поліпшенні умов служби прикордонників, що охороняють  рубежі  країни на території Тарутинської громади.

У зв’язку з чим, депутатами Тарутинської селищної ради 20 вересня 2024 року розглянута та затверджена Програма підвищення спроможності та поліпшення умов несення служби прикордонного загону на українсько-молдавському державному кордоні.

Програма буде реалізована шляхом надання субвенції з місцевого бюджету селищної територіальної громади для придбання стаціонарних мультисенсорних інтегрованих веж зв’язку та оргтехніки для забезпечення належного виконання військовослужбовцями службових обов’язків.

Зазначаємо, що Тарутинською селищною радою прийняті і інші програми на підтримку військовослужбовців, а саме - Програма забезпечення національного спротиву та підтримки сил оборони,  а також Програми на підтримку ДСНС, Національної поліції.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.