ВІДБУЛОСЬ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 54-ОЇ СЕСІЇ ТАРУТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Друк

20 вересня 2024 року в Тарутинській селищній ради, під головуванням селищного голови Сави Чернєва, відбулось пленарне засідання чергової 54-ої сесії Тарутинської селищної ради восьмого скликання.

У засіданні взяли участь 17 депутатів селищної ради із 26, також серед присутніх були заступники селищного голови, секретар виконавчого комітету, керівники та спеціалісти структурних підрозділів селищної ради.

Під час роботи депутатський корпус затвердив всі проєкти рішень, винесені на розгляд пленарного засідання, серед яких були питання: щодо внесення змін до деяких програм та попередніх рішень селищної ради, підтримки військовослужбовців, питання майнового характеру, земельних відносин, про затвердження Положень про публічні електроні консультації та громадський бюджет, введення посади фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб.  

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення, які будуть опубліковані у термін визначений законодавством на офіційному веб-сайті Тарутинської селищної ради у розділі Селищна рада – Рішення ради.

У розділі Різне депутати заслухали інформацію керівника Болградської окружної прокуратури Євгена Бахчиванжи щодо проведеної роботи Болградсько окружною прокуратурою у І півріччі 2024 року.

Також було розглянуто питання щодо надання відповіді на депутатське звернення депутата Болградської районної ради Олександра Павлова.

Крім того, мешканець селища Тарутине Олександр Попов ознайомив депутатів Тарутинської селищної ради зі своїми зверненнями-пропозиціями.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.