Розпорядження Тарутинського селищного голови № 86-ОД від 10.09.2024 року “Про скликання чергової 54-ї сесії Тарутинської селищної ради восьмого скликання”


Пов’язані посилання:


86-ОД-10.09.2024-СКЛИКАННЯ-ЧЕРГОВОЇ-54-СЕСІЇ-НА-20.09.2024.docxЗавантажити
Друк

gerb

ТАРУТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

Про скликання чергової 54-ї сесії

Тарутинської селищної ради восьмого

скликання

 

Відповідно до  пункту  8 частини 4 статті 42, частин 1, 4, 5, 10, 13, 15 статті 46, частини 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Тарутинської селищної ради восьмого скликання, затвердженого рішенням селищної ради від 18.12.2020 року № 30-VІІІ:

 

  1. Скликати чергову п’ятдесят четверту сесію Тарутинської селищної ради восьмого скликання з 10.09.2024 року, пленарне засідання якої провести 20.09.2024 року о 10.00 годині в актовому залі Тарутинської селищної ради, за адресою: смт Тарутине, вул. Широка, 1.
  1. Рекомендований порядок денний пленарного засідання чергової п’ятдесят четвертої сесії Тарутинської селищної ради восьмого скликання додається.
  1. Секретарю селищної ради здійснити організаційне забезпечення підготовки та проведення пленарного засідання п’ятдесят четвертої сесії Тарутинської селищної ради.
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Тарутинський селищний голова                                                      Сава ЧЕРНЄВ

 

№ 86-ОД

10.09.2024


Додаток

до розпорядження селищного голови

від 10.09.2024 № 86-ОД

 

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ

пленарного засідання п’ятдесят четвертої сесії

Тарутинської селищної ради восьмого скликання

                                                                        20 вересня  2024 року, початок о 10.00

 10.00-10.02 Затвердження рекомендованого порядку денного чергової п’ятдесят четвертої сесії Тарутинської селищної ради восьмого скликання.

 

Доповідач:  ЧЕРНЄВ

Сава Степанович

 Тарутинський селищний голова

 

РЕКОМЕНДОВАНИЙ ПОРЯДОК ДЕННИЙ

чергової п’ятдесят четвертої сесії Тарутинської селищної ради восьмого скликання

 

  1. Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 23.05.2024 № 3179-VIII «Про затвердження Програми профілактики правопорушень та забезпечення публічної безпеки на території Тарутинської селищної ради в Одеській області на 2024 рік».
Доповідач: ЧОЛАК

Віталій Дмитрович

 

 начальник ВП №2 Болградського РВП ГУНП в Одеській області, майор поліції
  1. Про затвердження Програми підвищення спроможності та поліпшення умов несення служби 25 прикордонного загону на українсько-молдавському державному кордоні на 2024 рік
Доповідач: МАТВІЙЧУК

Віталій Миколайович

начальник відділу прикордонної служби «Тарутине»
  1. Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 22.12.2023 № 2939-VIII «Про затвердження програми «Молодь Тарутинщини» на 2024-2025 роки»
Доповідач: КУШНІР

Оксана Іванівна

            начальник відділу освіти, молоді та спорту Тарутинської селищної ради

 

  1. Про безоплатну передачу квадрокоптера дрона DJI Mavic 3Т (Thermal) на потреби третього прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса.
  2. Про безоплатну передачу квадрокоптера DJI Mavic 3 Pro на потреби військової частини А****.
  3. Про затвердження акту приймання-передачі комплектів спального приладдя з балансу Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області на баланс КНП «Тарутинська центральна лікарня» Тарутинської селищної ради Одеської області.
  4. Про прийняття на безоплатній основі з державної у комунальну власність Тарутинської селищної територіальної громади Болградського району Одеської області окремого індивідуально визначеного майна.
  5. Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 15.09.2022 № 2310-VIII «Про затвердження переліку об’єктів рухомого та нерухомого майна (крім земельних ділянок), які входять до комунальної власності Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області» (зі змінами)
  6. Про безоплатне прийняття в комунальну власність Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області генератора G0027GRGR для КП «ДЖЕРЕЛО» Тарутинської селищної ради
  7. Про безоплатне прийняття в комунальну власність Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області генератора YC3800X для КП «ЛЕЙПЦИГ» Тарутинської селищної ради
  8. Про безоплатне прийняття в комунальну власність Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області генератора G0027GRGR для КП «ПЕТРОСТАЛЬ» Тарутинської селищної ради
  9. Про безоплатне прийняття в комунальну власність Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області генератора G0027GRGR для КП «РІВНЯНСЬКИЙ» Тарутинської селищної ради
  10. Про безоплатне прийняття в комунальну власність Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області генератора G0027GRGR для КП «СІЛЬКОМУНГОСП» Тарутинської селищної ради
  11. Про безоплатну передачу з балансу Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області основних засобів на баланс комунального підприємства «Рівнянський» Тарутинської селищної ради
  12. Про безоплатну передачу з балансу Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області основних засобів на баланс комунального підприємства «Виробниче управління житлового-комунального господарства»
Доповідач: КУШНІР

Юлія Олегівна

             головний спеціаліст з питань комунальної

власності Тарутинської селищної ради

 

  1. Про затвердження Положення про публічні електроні консультації з громадськістю з питань, віднесених до компетенції органів місцевого самоврядування в Тарутинській селищній територіальній громаді.
  2. Про затвердження Положення про громадський бюджет в Тарутинській селищній територіальній громаді.
Доповідач: МІНДОВ

Леонід Дмитрович

             головний спеціаліст з питань системного адміністрування Тарутинської селищної ради

 

  1. Про внесення змін до  рішення Тарутинської селищної ради від 09.12.2020 року №24-VІІІ «Про утворення виконавчого комітету Тарутинської селищної ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу» (зі змінами)
Доповідач: АБРАМОВА

Олена Михайлівна

секретар виконавчого комітету Тарутинської селищної ради
  1. Про введення посади фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб та внесення змін до штатного розпису
Доповідач: КАЩИ

Марія Петрівна

  Директор Тарутинського селищного центру соціальних служб Тарутинської селищної ради
  1. Про внесення змін до рішення Тарутинської селищної ради від 18.12.2020 р. № 35-VIII «Про затвердження структури, загальної чисельності виконавчих органів апарату Тарутинської селищної ради» (зі змінами)
Доповідач: АБРАМЧУК

Тамара Іванівна

  начальник відділу організаційно-кадрової роботи Тарутинської селищної ради.

 

  1. Про затвердження звіту про стан виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської селищної територіальної громади за І півріччя 2024 року
Доповідач: КОНСТАНДОГЛО

Володимир Володимирович

            начальник відділу економіки, інвестицій та сільського господарства Тарутинської селищної ради
  1. Про надання цільової адресної допомоги мешканцям селищної територіальної громади
Доповідач:                СТОЯНОВА

Ганна Василівна

  начальник відділу соціального захисту                               населення Тарутинської селищної ради
  1. Про внесення змін та доповнень до рішення Тарутинської селищної ради від 22 грудня 2023 року № 2952-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської територіальної громади  на 2024 рік».
Доповідач: КОНСТАНДОГЛО

Марина Ферапонтівна

начальник фінансового управління Тарутинської селищної ради
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. МАЦЮТІ Т. П.
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. ЧЕБАН І.С.
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. ДАВИДОВУ В.І.
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. БАБЮК О.І.
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. МАРАШЛЕЦЬ І. П.
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. ЧЕРБАДЖИ Г.В.
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. ДЕЛІ-СЛАВОВІЙ О. Д.
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. МИРЗІ В. М.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. ІВАНОВУ З. Д.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. КАРАЖЕЛЯСКОВІЙ М. Г.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва КОТЕЛЯ В.М.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки (13,4617 га).
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки (70,0000 га).
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки (13,6386 га).
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення загальною площею (12,0000 га).
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення загальною площею (12,0000 га).
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення загальною площею (5,2521 га).
  18. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби та надання її в оренду гр. ТАНАСОГЛО О. М.
  19. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд електронних комунікацій АТ "УКРТЕЛЕКОМ".
  20. Про погодження Проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж селища Тарутине, Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області
  21. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. СУЛТАНОВІЙ Н.В.
  22. Про поновлення строку договору оренди землі № 129 від 25.09.2017 року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з ПАТ "ПЕТРОСТАЛЬ".
  23. Про поновлення строку договору оренди землі № 176 від 25.09.2017 року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з ПАТ "ПЕТРОСТАЛЬ".
  24. Про поновлення строку договору оренди землі № 177 від 25.09.2017 року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з ПАТ "ПЕТРОСТАЛЬ".
  25. Про припинення права користування земельною ділянкою.
  26. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки комунальної власності 5124755100:02:002:0604.
  27. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки комунальної власності 5124788000:01:003:0525.
  28. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки комунальної власності 5124788000:01:003:0524.
  29. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки комунальної власності 5124788000:01:003:0523.
  30. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки комунальної власності 5124781000:01:001:0937.
  31. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки комунальної власності 5124755900:01:001:0417.
  32. Про припинення права постійного користування земельними ділянками Березинського ліцею Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області.
  33. Про припинення права постійного користування земельними ділянками Виноградівського ліцею Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області.
  34. Про припинення права постійного користування земельними ділянками Калачівської початкової школи Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області.
  35. Про припинення права постійного користування земельними ділянками Красненського ліцею Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області.
  36. Про припинення права постійного користування земельними ділянками Малоярославецької Першої гімназії Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області.
  37. Про припинення права постійного користування земельними ділянками Підгірненського ліцею Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області.
  38. Про припинення права постійного користування земельними ділянками Рівненського ліцею Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області.
  39. Про припинення права постійного користування земельними ділянками Серпневського ліцею Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області.
  40. Про припинення права постійного користування земельними ділянками Слобідської гімназії Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області.
  41. Про припинення права постійного користування земельними ділянками Тарутинського ліцею Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області.

 

Доповідач: КАРАМАВРОВА

Алла Василівна

головний спеціаліст відділу земельних ресурсів Тарутинської селищної ради, т.в.о. начальника  

 

65.Різне

 

Питання з голосу

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. КІСЕОЛАРЮ Я.В.
  2. Про проведення інвентаризації земельної ділянки на території Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Петрівськ)
  3. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (0,4600га).
  4. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (0,7000га).
  5. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення.
  6. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та постійної діяльності Державної прикордонної служби
  7. Про прийняття у комунальну власність земельні ділянки.

Без коментарів.