В ТАРУТИНСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУЛАСЬ АПАРАТНА НАРАДА

Друк

Сьогодні Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів апаратну нараду з керівниками комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів селищної ради.

У нараді також взяли участь: секретар селищної ради Анетта Куракова, секретар виконавчого комітету селищної ради Олена Абрамова, заступники селищного голови Олена Сілоч та Олексій Судак.

На апаратній нараді були заслухані звіти керівників щодо проведеної роботи у підпорядкованих структурах, також порушені нагальні та проблемні питання.

Усі заклади, установи та підприємства громади працюють у штатному режимі.

У закладах охорони здоров’я, закладах освіти та територіальному центрі соціального обслуговування 22-23 жовтня розпочато опалювальний сезон.

Станом на 28 жовтня на лікуванні у стаціонарних відділеннях центральної лікарні перебувають 102 хворих.

За два останні тижні для надання медичної допомоги населенню громади сімейними лікарями здійснено 10 виїздів. Центром первинної медико-санітарної допомоги здійснюються заходи щодо організації роботи виїзного флюорографа. Проводиться рутинна вакцинація дорослого та дитячого населення.

Благодійні фонди та благодійні організації продовжують співпрацю з Тарутинською громадою. Допомога від благодійників надавалась центральній лікарні у вигляді медичних виробів та засобів, інвалідних візочків і ходунків, а також самотнім людям похилого віку у вигляді продуктових і гігієнічних наборів.

Спеціалістами служби у справах дітей та центру соціальних служб здійснюються виїзди до населених пунктів громади з метою захисту прав дітей та соціального супроводу сімей, що опинились у складних життєвих обставинах.

Працівники соціальних служб та сектору ветеранської політики взяли участь у нараді Болградської РДА щодо запровадження посади помічника ветерана.

Відділом земельних ресурсів розміщені оголошення щодо проведення аукціону 12 земельних ділянок; прийнято 21 звернення від громадян, які підлягають розгляду на сесії.

За звітній період проведено засіданя житлової комісії та комісії з обстеження технічного стану приміщень.

В закладах освіти громади проходить акція «Посади дерево», проводиться місячник шкільних бібліотек; усі заклади долучилися до написання радіодиктанту національної єдності. Вихованці Тарутинської спортивної школи взяли участь у обласних, всеукраїнських та міжнародних змаганнях з футболу, боксу та вільної боротьби, де посіли призові місця. В громаді розпочалися змагання проєкту «Пліч-о-пліч».

29 жовтня в селі Петрівськ Тарутинської громади відбудеться захід до Дня Бессарабських болгар.

Щодо виконання бюджету селищної ради план по доходам виконаний на 98%. Надійшли субвенції з обласного бюджету на капітальний ремонт покрівлі центральної лікарні, заміну вікон у Рівненському ліцеї.  

У ході апаратної наради селищним головою надано ряд доручень відповідальним особам за різними напрямками роботи.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.