ПРОВЕДЕНА 55-А СЕСІЯ ТАРУТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Друк

17 жовтня в Тарутинській селищній раді відбулось пленарне засідання чергової 55-ї сесії селищної ради VIII скликання під головуванням Тарутинського селищного голови Сави Чернєва.

У роботі пленарного засідання взяли участь 18 депутатів селищної ради, депутат Болградської районної ради Олександр Павлов, заступник селищного голови Олена Сілоч, керівники та спеціалісти структурних підрозділів селищної ради.

На засідання було винесено 56 проєктів рішень, які відносяться до більшості сфер життєдіяльності громади.

Значну частину склали земельні питання. Депутатами розглянуті ряд питань, що стосуються  прийняття і передачі генераторів та основних засобів від Тарутинської селищної ради на баланс комунальних підприємств.

Крім того були внесені зміни до комплексної програми соціальної підтримки населення Тарутинської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки та прийнято рішення про надання соціальних послуг у вигляді додаткових соціальних гарантій мешканцям селищної територіальної громади.

Народні обранці підтримали рішення щодо присвоєння звання «Почесний громадянин Тарутинської селищної територіальної громади» посмертно військовослужбовцям громади, які виявили особисту мужність та героїзм і загинули під час виконання військового та громадянського обов’язку, захищаючи суверенітет і цілісність  України та громадянину Федеративної Республіки Німеччина Натаніелю Риссу (посметрно) благодійнику, професору компанії «HELLING» (Німеччина), який постійно підтримував Тарутинську громаду.

Внесенні зміни до рішення № 3239-VIII від 28.06.2024 року «Про встановлення місцевих податків та зборів, податкових пільг зі сплати місцевих податків і зборів на території Тарутинської селищної територіальної громади».

Також внесені зміни та доповнення до рішення Тарутинської селищної ради від 22 грудня 2023 року № 2952-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської територіальної громади на 2024 рік».

З прийнятими рішеннями чергової 55-ї сесії Тарутинської селищної ради VIII скликання можна буде ознайомитися на офіційному сайті селищної ради у розділі «Селищна рада-Рішення ради». Рішення будуть розміщені на сайті у визначений законодавством строк.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.