КЕРІВНИЦТВО СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІДВІДАЛО СЕЛИЩЕ СЕРПНЕВЕ

Друк

На цьому тижні заступник Тарутинського селищного голови Олена Сілоч разом із головним спеціалістом з питань комунальної власності селищної ради Юлією Кушнір відвідали Серпневський старостинський округ.

Під час перебування у селищі Серпневе був оглянутий санітарний стан населеного пункту, дитячі майданчики, благоустрій прилеглих до пам’ятників територій, дорога до кордону старостинського округу.

З метою перевірки якості харчування учнів Серпневського ліцею заступник селищного голови Олена Сілоч побувала у закладі. Учні, які обідали, розповіли, що страви їм подобаються, вони смачні та апетитні. Доставка постачальниками продуктів харчування у ліцей здійснюється двічі на місяць. Заклад на 100% забезпечений необхідними продуктами: овочами, фруктами, молочними продуктами, м’ясом, рибою.

На даний час у Серпневському ліцеї триває заготівля дров на опалювальний сезон. Організацію цих робіт здійснюють староста старостинського округу Володимир Добровольський та в.о.директора Серпневського ліцею Тетяна Балабан.

Також у селищі Серпневе були оглянуті будівлі, які є власністю громади: гуртожиток, амбулаторія, дитячий садок, Будинок культури та приміщення, яке здається в оренду.

Заступник селищного голови поцікавилась станом справ  у комунальному підприємстві «Лейпциг» та поспілкувалася з його керівником.

За підсумками візиту до Серпневського старостинського округу Олена Сілоч надала ряд доручень старості, в.о.директора ліцею та керівникам бюджетних організацій з урахуванням у подальшій діяльності.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.