ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ!

Друк

Тарутинська селищна рада Болградського району Одеської області нагадує платникам податків, що місцеві бюджети за своїм змістом є важливим важелем у системі управління, основою фінансового забезпечення як окремих територіальних громад, так і регіону в цілому. За допомогою місцевих бюджетів також вирішуються надзвичайно важливі питання економічного розвитку країни в цілому.

Сплачені місцеві податки і збори забезпечують проведення політики вирівнювання рівнів соціального та економічного розвитку територій, а також їх комплексного розвитку.

Це надходження податку на доходи фізичних осіб, плати за землю,  єдиного податку, екологічного податку, податку на нерухоме майно, транспортного податку. Саме ці зазначені податки і збори становлять основну дохідну статтю бюджетів територіальних громад міст, селищ, сіл та їх об'єднань і направляються на підтримку та розвиток місцевої інфраструктури.

Податковий борг для економіки підприємства - це суттєві штрафні санкції і пеня, це податкова застава на майно і неможливість вільно їм розпоряджатись, це стягнення коштів з банківських рахунків та продаж активів в рахунок погашення податкового боргу. Не наражайте свій бізнес на такі неприємності!  

Враховуючи викладене, з метою уникнення додаткового навантаження у вигляді нарахування штрафних санкцій та пені за несвоєчасну сплату, звертаємося до платників податків своєчасно та у повному обсязі виконувати зобов’язання щодо сплати усіх податків, зборів та платежів, зокрема до місцевих бюджетів.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.