В ТАРУТИНСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ ПРИВІТАЛИ ЗІ СВЯТОМ

Друк

Сьогодні, в День захисників та захисниць українці вшановують всіх, хто стоїть на передовій нашої країни, хто захищає її незалежність і територіальну цілісність. Особливу шану ми висловлюємо відважним воїнам, які поклали свої життя заради захисту нашої держави…

З нагоди Дня захисників і захисниць України в селищі Тарутине відбувся урочистий захід, в якому взяли участь: керівництво Тарутинської селищної ради, батьки та рідні загиблих захисників, учасники бойових дій, прикордонники, військовослужбовці, працівники установ та організацій селища.

З привітанням до учасників зібрання звернувся Тарутинський селищний голова Сава Чернєв та побажав усім міцного здоров’я, злагоди, успіхів у справах, витримки, мирного неба над головою та Перемоги.

З великою повагою присутні виразили щиру вдячність батькам за Героїв – захисників рідної землі, які чесно та сумлінно виконували свої військові обов’язки та віддали своє життя за незалежність України. Рідним воїнів, загиблих в період з 2023 по 2024 роки, селищний голова вручив Подяки Тарутинської селищної ради та квіти.

Крім того було оголошено про надання сім’ям загиблих воїнів одноразової виплати, яку отримають 38 родин на загальну суму 300 000грн.

За сумлінне виконання військових обов’язків у боротьбі з російською агресією, охорону державного кордону України, вірність національній українській ідеї та патріотизм Грамотами Тарутинської селищної ради та квітами були нагороджені учасники бойових дій, прикордонники, військовослужбовці взводу охорони, центру комплектування та соціальної підтримки.

Солісти та танцювальні колективи Тарутинського будинку культури привітали усіх патріотичними піснями та хореографічними композиціями.

Дякуємо нашим захисникам і захисницям за сумлінне виконання службових обов’язків, за можливість жити і працювати під мирним небом, за те, що кожного дня, ризикуючи власним життям, ви оберігаєте нас!

Слава захисникам і захисницям України!

Слава Україні!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.