ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ В ЦЕНТРАЛЬНІЙ ЛІКАРНІ

Друк

Правильне та збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття. Воно забезпечує високий рівень працездатності, покращує розумову діяльність, підвищує імунітет, допомагає уникати різних захворювань, підтримувати нормальну вагу.

Адміністрація КНП «Тарутинська центральна лікарня» прагне покращення умов перебування пацієнтів у закладі. Вирішальне значення для відновлення пацієнтів після операції, хвороби або тривалої госпіталізації має організація правильного харчування хворих у стаціонарі. Успіх швидкого одужання залежить від того, наскільки медичний заклад потурбується про грамотне та збалансоване харчування своїх пацієнтів.  

Благодійні організації у тісній взаємодії з закладом здатні забезпечити дотримання режиму харчування хворого у стаціонарі, для якого важлива кількість приймання їжі на день, збалансована поживна цінність вітамінів та мікроелементів, калорійність, а також температурний режим.

Завдяки благодійним організаціям, сільгоспвиробникам, підприємцям громади та за кошти, що виділяються з місцевого бюджету лікарня забезпечена різноманітними продуктами харчування, а саме: рисом, гречкою, горохом, манною та пшеничною крупами, овочами (картопля, капуста, морква, лук, буряк), консервацією, борошном, м'ясною продукцією, макаронними виробами,  соняшниковою олією.

Дотримання принципів харчування хворих допомагає швидшому одужанню та зменшує термін перебування хворого у стінах медичних закладів. А якісне збалансоване харчування допоможе одужати навіть у складних випадках.

За інформацією КНП «Тарутинська ЦЛ ТСРОО

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.