Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування узвізу Поштового на узвіз Топала Олександра в селищі Тарутине

Друк

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Про проведення громадського обговорення  щодо   перейменування узвізу Поштового на узвіз Топала Олександра в селищі Тарутине

 

Тарутинська селищна рада інформує про початок проведення громадського обговорення пропозиції  щодо перейменування узвозу Поштового (колишній Добровольського), на честь загиблого воїна в зоні АТО, на узвіз Топала Олександра в селищі Тарутине та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

Організатор громадського обговорення – Тарутинська селищна рада.

Зауваження та пропозиції подаються протягом 60 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення на поштову адресу: вул. Широка, буд. 1, селище Тарутине, Болградський район, Одеська область, 68500 та на електронну пошту селищної ради tarutinops@gmail.com. Громадське обговорення заплановано провести у формі консультацій з громадськістю на офіційному веб-сайті Тарутинської селищної ради в строк до 04 листопада 2024 року.

У пропозиції або зауваженні має бути зазначено прізвище, ім’я та по батькові, місце проживання фізичної особи, викладено  суть порушеного питання.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій формі чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Анонімні пропозиції і зауваження не реєструються і не розглядаються.

Відповідальними особами за проведення громадського обговорення є  секретар виконавчого комітету Тарутинської селищної ради Абрамова Олена Михайлівна  та начальник відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово – комунального господарства Младінова Ольга Дмитрівна.

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному сайті Тарутинської селищної ради в строк до  11 листопада 2024 року.

Підстава: розпорядження селищного голови від 05.09.2024 № 85-ОД «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування узвізу  Поштового на узвіз Топала Олександра в селищі Тарутине».

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.