В ТАРУТИНСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Друк

29 серпня 2024 року під головуванням секретаря виконавчого комітету Тарутинської селищної ради Олени Абрамової відбулось чергове засідання виконавчого комітету.

У ході засідання були розглянуті питання з багатьох сфер діяльності селищної ради.

Про стан виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської селищної територіальної громади на 2024-2025 роки за І півріччя 2024 року доповів начальник відділу економіки, інвестицій та сільського господарства Володимир Констандогло.

Члени виконавчого комітету прийняли рішення «Про затвердження форми журналу обліку пасік». Данним рішенням також визначений структурний підрозділ селищної ради відповідальний за ведення реєстрації та обліку пасік - відділ економіки, інвестицій та сільського господарства.

Про стан виконання заходів Програми «Фінансова підтримка КНП «Тарутинський центр первинної   медико-санітарної допомоги» на 2024-2026 роки» за І півріччя 2024 року поінформувала директор Тарутинського ЦПМСД Меланія Міланова.

Про стан виконання заходів Програми «Фінансова підтримка «КНП «Тарутинська центральна лікарня» на 2023-2025 роки» за І півріччя 2024 року доповів в.о. генерального директора Тарутинської центральної лікарні» Сергій Білоіваненко.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Ірина Іщенко розповіла про стан підготовки закладів освіти до нового 2024/2025 навчального року.

Заступник начальника відділу соціального захисту населення Олена Тасмасис ознайомила членів виконкому з проєктами рішень щодо затвердження подання органу опіки та піклування при виконавчому комітеті Тарутинської селищної ради про доцільність призначення опікуна та надання матеріальної допомоги.

З питанням щодо надання дозволу на вчинення правочину неповнолітній виступила начальник служби у справах дітей Людмила Тануркова.

Виконавчий комітет затвердив План реагування на надзвичайні ситуації в Тарутинській селищній територіальній громаді, якій представила головний спеціаліст з охорони праці сектору з питань цивільного захисту оборонної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та охорони праці Марина Іванова.

З питань: про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна, санітарної очистки дерев, видалення аварійних дерев, надання дозволу на проведення благоустрою земельних ділянок прилеглих до житлових будинків, визначення місця облаштування майданчиків для збору побутових відходів   виступила головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства Діна Бахова.

Секретар селищної ради Олена Абрамова представила членам виконкому проєкти рішень про затвердження розрахунків по відшкодуванню різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивозу рідких побутових відходів і розміром економічно-обґрунтованих витрат на їх надання населенню комунальними підприємствами селищної ради з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства.

З усіх розглянутих питань під час засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради прийняті відповідні рішення.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.