28 СЕРПНЯ ВІДБУЛАСЬ ГОЛОВНА ПОДІЯ ДЛЯ УСІХ ОСВІТЯН ТАРУТИНСЬКОЇ ОСВІТИ – ПЕДАГОГІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ПІД ГУЧНИМ ХЕШТЕГОМ “ВЧИТЕЛЮЙ. ПЛЕКАЙ ХОРОШУ ЛЮДИНУ”

Друк

Привітати вчителів Тарутинщини на коференцію прийшли заступники Тарутинського селищного голови - Олена Сілоч і Олексій Судак, секретар селищной ради - Анета Куракова, секретар виконкому - Олена Абрамова, начальник відділу освіти, молоді та спорту - Оксана Кушнір, директор Тарутинського центру професійного розвитку педагогів - Тамара Сабанчук, директор інклюзивно-ресурсного центру - Ганна Шаркова, голова Тарутинської профспілки вчителів - Алла Саввова.

Першим слово для привітання ведучі надали Олексію Судак, який відмітив велику роль вчителів у вихованні нового покоління українців, побажав успішного навчального року, міцного здоров'я, терпіння, мирного неба та вручив "Почесні грамоти" і "Подяки" педагогічним колективам, керівникам, педагогам. Далі естафета вітальних слів була передана Оксані Кушнір і Аллі Саввової, які також привітали своїх колег, та продовжили церемонію нагородження, під час якої " Почесною грамотою" за багаторічну плідну працю Департаментом освіти і науки Одеської обласної адміністрації повина була бути нагороджена Галина Кирма, керівник Серпневського ліцею, але на превеликий жали, Галина Георгіївна зовсім недавно пішла з життя. Присутні в залі вшанували її пам'ять хвилиною мовчання.

І завершила церемонію нагородження Тамара Сабанчук, яка щиро привітала вчителів з початком нового навчального року, побажала успіхів, не зупинятися вчитися разом зі своїми учнями, нових досягнень, нових досягнень на ниві педагогики та вручила "Подяки" за сумлінне виконання обов'язків, креативність, педагогічну майстерність та вагомий вненсок у розвиток освіти. Привітали педагогів і діти - команда черлідерок Рівненського ліцею, прорив року, подарували динамічний, ритмічний, захоплюючий виступ.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.