ЗУСТРІЧ З КОМАНДОЮ АГЕНЦІЇ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Друк

14 серпня з робочим візитом Тарутинську громаду відвідала команда Агенції регіонального розвитку Одеської області.

Агенція - неприбуткова та не бюджетна установа, вона допомагає громадам в участі у інвестиційних проєктах, в залучені коштів міжнародних фондів, в реалізації плану стратегічного розвитку громад.

Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів робочу зустріч з керівництвом та спеціалістами Агенції регіонального розвитку Одеської області за участю Світлани Крук, керівниці німецького культурного товариства «Бесарабській дім»  та її помічниці Ірини Наумцевої, Вячеслава Тодорова, доцента Ізмаїльського гуманітарного університету.

Під час зустрічі селищний голова ознайомив гостей з основними напрямками діяльності селищної ради. Були обговорені проєкти, які керівництво селищної ради має намір реалізувати в громаді, до сприяння у здійснені яких запросили команду Агенції регіонального розвитку. Мова йшла про створення реабілітаційного відділення в центральній лікарні, встановлення сонячних батарей в населених пунктах громади як постійного та екологічного джерела електроенергії, проєкти, які стосуються сільського господарства, пов’язаних з кліматичними змінами та ін.

Спеціалісти Агенції цікавились усіма сферами життєдіяльності громади, її наявними ресурсами для зацікавлення потенційних міжнародних інвесторів та донорів.

На завершення зустрічі сторони висловили сподівання на плідну співпрацю.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.