БІБЛІОЛІТО – 2024

Друк

Літо - це чудова пора для дітей, коли вони можуть насолоджуватися свободою та відпочинком від шкільних буднів. Це час, коли діти можуть забути про навчання та насолодитися своїми улюбленими розвагами. Але для гуртка "Творча майстерня" Березинського будинку культури та бібліотеки літо - це не тільки час розваг, але й час для розвитку та пізнання нового.

З 6 по 9 серпня, на базі бібліотеки, відбувся пізнавально-ігровий табір "Бібліоліто - 2024". Це був чудовий час для дітей, які з нетерпінням чекали кожного дня, щоб дізнатися щось нове та цікаве. Протягом усього табору, маленькі учасники з нетерпінням брали участь у різноманітних майстер-класах, які були організовані працівниками будинка культури та бібліотеки.

Учасники табору вивчали різні техніки та навички, такі як виготовлення виробів з паперу, кулькового пластиліну, стрічок, природньої глини та були лікарями книжок. Крім того, діти дізналися багато цікавого про книги та бібліотеку, взяли участь у конкурсах та іграх, які розвивали їхню увагу та логічне мислення.

Таким чином, табір «Бібліоліто -2024» став чудовим способом для дітей не тільки насолодитися літніми розвагами, але й розвивати свої здібності та пізнавати нове. Він дав можливість дітям побудувати незабутні спогади та знайти нових друзів.

Дякуємо ЗСУ, нашим незламним воїнам за можливість проводити масові заходи для дітей у цей буремний небезпечний час!

Відділ культури та туризму

Тарутимнської селищної ради




Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.