В ТАРУТИНСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПРОВЕДЕНА ЧЕРГОВА СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Друк

26 липня відбулось пленарне засідання 52-ї чергової сесії Тарутинської селищної ради. Провів засідання Тарутинський селищний голова Сава Чернєв.

У ході засідання було розглянуто 15 питань порядку денного.

Депутати прийняли рішення щодо: безоплатної передачі з балансу Тарутинської селищної ради основних засобів на баланс комунальних підприємства «ВУЖКГ» та «Джерело»; безоплатної передачі тепловізора PARD SA32-35 на потреби військовослужбовців ЗСУ.

Схвалена та затверджена Угода про утворення Агентства транскордонного співробітництва «Єврорегіон «Буджак».

Затверджений звіт про виконання рішення Тарутинської селищної ради від 22 грудня 2023 року № 2952 – VIII «Про бюджет Тарутинської селищної територіальної громади на 2024 рік» за І півріччя 2024 року.

Внесені зміни та доповнення до рішення Тарутинської селищної ради від 22 грудня 2023 року № 2952-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської територіальної громади на 2024 рік».

Також депутати розглянули та прийняли рішення з дев’яти земельних питань розгляд, яких дозволений чинним законодавством.

Після розгляду питань порядку денного селищний голова порушив питання щодо відновлення лісу біля селища Березине після пожежі та сказав про те, що селищна рада може надати посильну допомогу аби відтворити зелені насадження.

Петро Кічук, депутат Тарутинської селищної ради, лісничий філії «Ліси України», який курирує Бородінське, Тарутинське та Саратське лісництва, повідомив, що обов’язково на місці пожежі буде висаджений новий ліс. Петро Кічук звернув увагу на дотримання заходів пожежної безпеки сільськогосподарськими виробниками, не допускати спалювання стерні на полях, аби не трапилось подібних випадків, які наносять велику шкоду природі та людям.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.