МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Друк

Згідно з Указом Президента України від 13 червня 2023 року № 327/2023 встановлено нову дату святкування Дня медичного працівника в Україні - 27 липня.

Медицина – це особливе покликання, а тому професія медика завжди була і є дуже важливою, відповідальною та шанованою. В День медичного працівника вітають всіх працівників сфери охорони здоров'я, всіх, хто працює в медичних закладах.

Напередодні професійного свята Тарутинський селищний голова Сава Чернєв зустрівся з колективами закладів охорони здоров’я Тарутинської громади, особисто привітав працівників Тарутинського центру первинної медико-санітарної допомоги, Тарутинської центральної лікарні з наступаючим святом та подякував їм за чуйність, за врятовані життя, за повернуте здоров'я мешканцям громади. Селищний голова в своїй промові до медиків запевнив, що керівництво селищної ради буде докладати максимум зусиль для збереження усіх закладів охорони здоров’я громади та їх розвитку.

За багаторічну плідну працю, сумлінне виконання обов’язків, організацію у наданні висококваліфікованої медичної допомоги населенню Тарутинської територіальної громади в умовах воєнного стану Сава Чернєв вручив Грамоти Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації, Почесні Грамоти Болградської районної державної адміністрації та Подяки Тарутинської селищної ради кращим медичним працівникам громади.

Із словами глибокої вдячності за відданість справі до медичних працівників звернулись керівники закладів охорони здоров’я Меланія Міланова та Ірина Пулєва. Колективи структурних підрозділів Тарутинського ЦПМСД отримали ціні подарунки від адміністрації закладу. Працівники центральної лікарні та ветерани-медики були нагороджені Грамотами КНП «Тарутинська центральна лікарня».

Також цінні подарунки були вручені працівникам, які у 2024 році відзначили свої ювілейні дні народження.

Цього року Тарутинській лікарня виповнюється 80 років, про це нагадала своїм колегам генеральний директор лікарні Ірина Пулєва та привітала усіх з іще однією знаковою датою.
З нагоди Дня медичного працівника за пропозицію селищного голови Сави Чернєва усі працюючі в медичних закладах Тарутинської селищної ради були примійовані.

Шановні медичні працівники Тарутинської громади! Дякуємо за служіння людям, гуманність та благородність. Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване пацієнтам, а у ваших домівках завжди панують щастя і благополуччя. Міцного здоров’я вам та вашим родинам!

А нашій Україні та всім нам Перемоги над ворогом!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.