ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ТАРУТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Друк

25 липня відбулось чергове засідання виконкому Тарутинської селищної ради під головуванням селищного голови Сави Чернєва. 

На початку зібрання присутні вшанували пам’ять загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Перед розглядом питань порядку денного генеральний директор КНП «Тарутинська центральна лікарня» Ірина Пулєва вручила Грамоту та щиро подякувала підприємцю с-ща Тарутине, члену виконавчого комітету Івану Дамаскіну за фінансову допомогу та всебічне сприяння у відкритті каплиці у відділенні паліативної допомоги центральної лікарні.

На розгляд членів виконкому було винесено 26 питань порядку денного засідання.

Про результати діяльності дільничних офіцерів поліції щодо забезпечення публічної безпеки та правопорядку, протидії злочинності на території Тарутинської селищної територіальної громади за І півріччя 2024 року прозвітувала Аліна Іскимжи, тимчасово виконуюча обов’язки начальника сектору превенції ВП №2 Болградського РВП ГУНП в Одеській області.

Про стан імунопрофілактики дитячого та дорослого населення Тарутинської селищної територіальної громади за І півріччя 2024 року та про звіт директора КНП «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тарутинської селищної ради про виконану роботу за І півріччя 2024 року доповіла  директор комунального некомерційного підприємства Меланія Міланова.

Начальник фінансового управління селищної ради Марина Констандогло представила проєкти рішень про схвалення звіту про виконання рішення Тарутинської селищної ради від 22 грудня 2023 року №2952 - VIII «Про бюджет Тарутинської селищної територіальної громади на 2024 рік» за І півріччя 2024 року та про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Тарутинської селищної територіальної громади на 2025-2027 роки та проєкту бюджету Тарутинської селищної територіальної громади на 2025 рік.

Члени виконкому заслухали звіт про стан розгляду звернень громадян у Тарутинській селищній раді Болградського району Одеської області за І півріччя 2024 року, з яким виступила головний спеціаліст загального відділу селищної ради Лілія Юрчук.

На засіданні виконкому крім того були розглянуті питання про надання матеріальної допомоги до Дня Незалежності ветеранам та вдовам загиблих (померлих) ветеранів війни та про надання матеріальної допомоги сім’ям з дітьми шкільного віку загиблих військовослужбовців.   

Начальник відділу культури і туризму Ніна Шишкова надала змістовний звіт щодо проведеної роботи відділом культури та туризму Тарутинської селищної ради за І півріччя 2024 року.

Про стан проведення інвентаризації земель усіх форм власності на території Тарутинської селищної ради доповіла виконуюча обов’язки начальника відділу земельних ресурсів  Алла Карамаврова.

Проєкти рішень щодо присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна та про проведення санітарної чистки та видалення аварійних дерев представила начальник відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства Тарутинської селищної ради Ольга Младінова.

З розрахунками по відшкодуванню різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивозу рідких побутових відходів і розміром економічно-обґрунтованих витрат на їх надання населенню комунальними підприємствами з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства членів виконкому ознайомила секретар виконавчого комітету Олена Абрамова.

З питаннями щодо захисту прав та інтересів дітей виступила начальник служби у справах дітей Людмила Тануркова.

Членами виконкому також затверджено Положення про місцеву автоматизовану систему централізованого оповіщення (МАСЦО) населення Тарутинської селищної територіальної громади.

Доповідачі надавали змістовні роз’яснення по кожному з питань, тому всі рішення були прийняті одноголосно.

З усіма прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті Тарутинської селищної ради у розділі «Виконком».

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.