ПРИВІТАННЯ ПРИВІТАННЯ ТАРУТИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ САВИ ЧЕРНЄВА З ДНЕМ КУЛІНАРІВ

Друк

ШАНОВНІ КУХАРІ ТА КУЛІНАРИ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Прийміть щирі вітання з Днем кулінарів, який цього року припадає на 25 липня.

З’їсти що-небудь смачненьке, це те саме маленьке свято, яке кожен з нас може влаштувати собі.

Кухар – це не просто професія, багато хто, і цілком справедливо, називають це мистецтвом. У багатьох з нас ця професія найчастіше асоціюється з ресторанним бізнесом, та не варто забувати про точки громадського харчування та продажу готовоої продукції, в яких завжди так смачно і по домашньому.

Робота кухаря вимагає від людини не тільки гарного терпіння, але і міцного здоров’я, відповідної освіти і добрих навичок. Оволодіти цим мистецтвом самостійно практично не можливо – завжди потрібен досвід та порада людини, яка вміє готувати. Можна сказати, що це вміння передається з покоління в покоління.

Кропітка і душевна робота наших кухарів сьогодні як ніколи помітна і затребувана. Вони готують для діток в садочках та школах, для місцевих жителів та гостей, для постійних відвідувачів та на важливі події, а в період повномасштабного вторгнення – для наших мужніх і відважних Захисників.

У цей день, висловлю щиру подяку вам за вашу кропітку працю, за те, що готуєте якісно та з любов’ю, за вашу підтримку Збройних Сил України!

Бажаю Вам успішних шедеврів і заслуженої подяки від ваших клієнтів, відвідувачів та прихильників!

Готуйте з душею і насолоджуйтеся улюбленою роботою! Нехай кожен ваш витвір буде гідно оцінений, кожен рецепт буде вдалим, а кожна страва – дивовижною! Здоров'я, стабільності та добробуту.
З повагою,
Тарутинський селищний голова
Сава ЧЕРНЄВ

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.