В ТАРУТИНСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУЛАСЬ АПАРАТНА НАРАДА

Друк

Сьогодні Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів апаратну нараду, в якій взяли участь: секретар селищної ради Анетта Куракова, заступник селищного голови Олена Сілоч, секретар виконавчого комітету селищної ради Олена Абрамова, керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств селищної ради.

У ході наради обговорено низку актуальних питань з основних напрямків життєдіяльності громади.

Станом на 22 липня на лікуванні у стаціонарних відділеннях Тарутинської центральної лікарні перебувають 94 пацієнта. На минулому тижні лікарня отримала гуманітарну допомогу від благодійних фондів у вигляді виробів медичного призначення,  медичних засобів, функціональні ліжка та ортопедичні матраци. Триває ремонт санітарних вузлів у хірургічному відділенні. В лікарні підключений резервний дизель-генератор.

Медичними працівниками Тарутинського ЦПМСД за останній тиждень прийнято 1183 мешканця громади, у тому числі 427 дітей. Здійснено 5 виїздів мобільної медичної бригади в села Петрівськ, Вільне, Малоярославець Перший, Підгірне, Лужанка. Сімейними лікарями прийнято 74 осіби. Згідно перспективного плану щеплень Тарутинським ЦПМСД проводиться вакцинація дорослого та дитячого населення.

За інформацією керівника КП «ВУЖКГ» забезпечено водопостачання у всіх населених пунктах, які обслуговує дане комунальне підприємство. Є невеликі перебої з водою у с.Калачівка та декілька проривів водогону в с-щі Тарутине, які будуть усунені найближчим часом.

В сільськогосподарських підприємствах Тарутинської громади завершено збирання ранніх зернових культур: пшениця зібрана на площі 17 119  га, ячмінь – на площі 6567 га, овес – 114 га та рапс зібраний на площі – 3679га.

В селищній раді триває підготовка до проведення чергового засідання виконавчого комітету та пленарного засідання чергової сесії селищної ради, які відбудуться 25 та 26 липня відповідно.

Службою у справах дітей проводяться заходи щодо захисту прав та інтересів дітей.

Селищним центром соціальних служб здійснюється супровід сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.

Відділ освіти, молоді та спорту отримав підручники для 5-7 класів у кількості 2190 екземплярів. Крім того 6 закладів освіти, в яких навчальний процес відбувається очно, отримали комплекти мультимедійного обладнання. В закладах освіти Тарутинської громади продовжуються ремонти приміщень. Працюють локації соціального проєкту "Активні парки".

Крім того під час апаратної наради були обговорені питання соціальної сфери, культури, житлово-комунального господарства, земельні питання та поповнення місцевого бюджету.

Селищним головою надано ряд доручень відповідальним особам за різними напрямками роботи.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.