ЩОДО ОНОВЛЕННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ СУБ’ЄКТІВ ПРОБАЦІЇ

Друк

17 липня 2024 року провідним інспектором   Болградського районного сектору № 2 філії Державної установи «Центру пробації» в Одеській області  Марією Балан для суб’єктів органу пробації було проведено інформаційний захід щодо оновлення персональних даних суб’єктів пробації у військовому комісаріаті.

Провідним інспектором повідомлено суб’єктам пробації, що на виконання підпункту 1 пункту 2 Прикінцевих  та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань військової служби, мобілізації та військового обліку» від 11.04.2024 р.  № 3633-ІХ, усі громадяни України, які перебувають на військовому обліку, зобов’язані оновити свої персональні дані.

Також суб’єктам пробації роз’яснено про наслідки невиконання вимог цього Закону, а саме про адміністративну  відповідальність, що передбачена ч. 2 ст. 210 Кодексу України про адміністративні правопорушення та наголошено на  тому, що відповідно до ст. 17 Закону України «Про пробацію» одним з основних обов’язків суб’єктів пробації є невчинення ними правопорушень.

  

Болградський районний сектор

№ 2 філії Державної установи «Центру

пробації» в Одеській області

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.