БОРЕЦЬ ВІЛЬНОГО СТИЛЯ ВАСИЛЬ МИХАЙЛОВ З ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ МОЖЕ ПОПОВНИТИ СПИСОК ОДЕСЬКИХ ОЛІМПІЙЦІВ НА ІГРАХ-2024

Друк

У зв’язку з відмовою нейтральних атлетів виступати у змаганнях з боротьби на Олімпійських іграх шанс виступити на своїх других Іграх отримав одеський борець вільного стиля Василь МИХАЙЛОВ.

ТРИ ЛІЦЕНЗІЇ ДЛЯ УКРАЇНИ

Україна отримали три олімпійські ліцензії у вільній боротьбі. «Це стало можливим завдяки перерозподілу Олімпійських квот у боротьбі після того, як «індивідуальні нейтральні атлети» з росії відмовилися їхати на Олімпійські ігри до Парижа. Про це йдеться у листі Об'єднаного світу боротьби (UWW)», - повідомляє НОК України.

Оскільки Манола Скобельська (до 68 кг), Василь МИХАЙЛОВ (до 86 кг) та Олександр Хоцянівський (до 125 кг) перебували на перших непрохідних позиціях у своїх вагових категоріях на кваліфікаційних турнірах, де були здобуті ліцензії «нейтральними атлетами», саме Україна отримала дані квоти.

Відзначається, що ліцензії є неіменними, тож хто саме представлятиме нашу країну в Парижі буде визначено найближчим часом

«Загалом на Іграх-2024 збірна України» буде представлена дев'ятьма борцями», - зазначається на офіційній сторінці НОК України у фейсбук.

МИХАЙЛОВ. ОЛІМПІЙСЬКИЙ ВІДБІР

28-річний Василь МИХАЙЛОВ (тренери – Магамед МАГДІЄВ, Нарек БУДАГЯН) брав участь в двох олімпійських відборах – європейському і світовому – в обох поступився у вирішальних сутичках. В європейському відборі (5-7 квітня, Баку) він поступився - Осману Нурмагомедову із Азербайджану – 1:4, в світовому (9-12 травня, Стамбул) - грузинському борцю Володімері Гамкрелідзе з рахунком 2:8. Саме на континентальному відборі олімпійську путівку завоював представник росії артур найфонов.

Відділення НОК України в Одеській області

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.