РОБОЧА НАРАДА З ПИТАНЬ НАПОВНЕННЯ СЕЛИЩНОГО БЮДЖЕТУ

Друк

Сьогодні наповнення селищного бюджету є одним з важливих завдань, які стоять перед місцевою владою. Адже від виконання цього завдання залежить функціонування усіх комунальних бюджетних установ, закладів та підприємств громади, а також підтримка військовослужбовців нашої країни.

03 липня 2024 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв за участю заступника селищного голови Олени Сілоч провів робочу зустріч з керівниками та спеціалістами фінансового управління, відділу земельних ресурсів та юридичного відділу, старостою Серпневського старостинського округу з питань використання земельних ділянок та наповнення селищного бюджету.

Так як основним джерелом надходжень до місцевого бюджету є сплата податків за землю, під час наради було наголошено про своєчасну сплату фізичними та юридичними особами орендної плати за використання земельних ділянок та вжиття заходів з даного питання.

Селищний голова окреслив ряд завдань для структурних підрозділів, серед яких: проведення планомірної роботи  з наповнення селищного бюджету, контроль за сплатою податків, робота з платниками податків, підписання додаткових угод з землекористувачами та інші.

В подальшому заплановано проведення за участю старост старостинських округів спільних діалогів із землекористувачами, виїзних зустрічей із  фермерами та сільгоспвиробниками щодо сплати податків та раціонального використання земель.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.