У ТАРУТИНСЬКІЙ ЛІКАРНІ ЗАВДЯКИ БЛАГОДІЙНИКАМ ВСТАНОВЛЯТЬ НОВІ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІ ВІКНА

Друк

У Тарутинській центральній лікарні завдяки підтримці Благодійного фонду «Шляхетна справа», Болградського районного осередку ВО «Батьківщина» на чолі із Сергієм Шутовим з'явилася можливість провести повну заміну вікон. Вже зовсім скоро у головному корпусі лікарні встановлять  нові енергозберігаючі вікна.

2 липня 86 новеньких віконних конструкцій було доставлено до медзакладу Тарутине.  

Все це є результатом плідної співпраці Сергія Шутова з міжнародними благодійними організаціями. Цього разу - знову в партнерстві з всесвітньо відомими Global Empowerment Mission (GEM) Ukraine. Організація реалізовує багато проєктів у часи війни, одним з них є - віконна програма, за якою навесні також були повністю замінені вікна в ДНЗ «Тарутинський професійний аграрний ліцей».

Тарутинський селищний голова Сава Чернєв та генеральний директор КНП «Тарутинська центральна лікарня» Ірина Пулєва щиро подякували Сергію Шутову та представникам благодійної організації Global Empowerment Mission (GEM) Ukraine за підтримку, яка є дуже важливою і цінною. Завдяки наданій допомозі незабаром в лікарні будуть покращені умови перебування пацієнтів та колективу, а також нові склопакети зберігатимуть тепло і гроші, витрачені на комунальні послуги.

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.