ПРИВІТАННЯ ТАРУТИНСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ САВИ ЧЕРНЄВА З ДНЕМ АРХІТЕКТУРИ УКРАЇНИ

Друк

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ АРХІТЕКТУРИ!

Щиро вітаю вас з професійним святом, встановленим згідно з Указом Президента «Про День архітектури України» від 17 червня 1995 року - Днем архітектури України! Щирі привітання всім тим, хто присвятив своє життя архітектурній справі, яка зародилась тисячі років тому і стала для усіх людей світу мистецтвом, у якому ми живемо.

«Архітектура – єдність користі, міцності та краси», - так писав видатний римський архітектор Марк Поліон Вітрувій у 2-й половині І ст. до н.е.

Сьогодні в Україні налічується близько 14 тисяч пам'яток архітектури та 46 великих історичних культурних заповідників. По всій країні розташовані неймовірні будівлі, які можуть гордо носити звання високого мистецтва.

Саме ви – сучасні зодчі, робите все, аби нашим нащадкам було чим пишатися й що споглядати.

Тому дозвольте побажати, щоб натхнення ніколи вас не залишало, щоб заплановані вами твори завжди втілювалися в життя і були безсмертні! Щоб стіни, побудовані за вашими проєктами, стояли вічно, як Велика китайська стіна, будинки були вічні, як єгипетські піраміди, і радували око, як Бахчисарайський фонтан!

Бажаю, щоб у ваших роботах тісно спліталися сила каменю і неповторна краса природи з її ідеальними формами! Щоб дрібні негаразди й великі невдачі ніколи не вибивали вас із колії, а нелегка робота архітектора завжди виводила вас на дорогу, збудовану вами ж!

З повагою,
Тарутинський селищний голова
Сава ЧЕРНЄВ

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.