В ТАРУТИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ

Друк

Є дати, які укріплюють нації та виражають дух народу. До їх числа, безумовно, належить День Конституції України – свято волі, миру і кращого майбутнього всіх громадян на основі закону і справедливості.

28 червня з нагоди 28-ї річниці Конституції України в Тарутинській селищній раді відбувся урочистий захід.

Учасників свята привітав Тарутинський селищний голова Сава Чернєв та побажав миру, міцного здоров’я, стійкості та витримки – усім жителям громади і особливо нашим захисникам, які зі зброєю в руках боронять Україну.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання обов’язків в умовах воєнного стану, активну громадську позицію та з нагоди Дня Конституції України Сава Чернєв вручив Грамоти та Подяки Болградської районної державної адміністрації, Болградської районної ради, Тарутинської селищної ради керівникам та працівникам установ і підприємств, ветеранам війни, членам виконавчого комітету, депутатам селищної ради, фізичним особам-підприємцям громади, танцювальному колективу «Талісман» Тарутинського БК.

Зворушливу, патріотичну програму свята підготували солісти та танцювальні колективи художньої самодіяльності  Тарутинського селищного Будинку культури.

Нехай Основний закон України оберігає, захищає та гарантує безпеку і свободу у державі. Бажаємо кожному громадянину активної громадянської позиції та свідомості.

Дякуємо всім, хто зараз на полях битв і на трудовому фронті, за самовідданість заради спільної перемоги.

Слава Україні!





Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.