ПИТАННЯ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ РОЗГЛЯНУТІ НА ЗАСІДАННІ ВИКОНКОМУ

Друк

Сьогодні відбулось чергове засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради, яке провів селищний голова Сава Чернєв.

Хвилиною мовчання усі присутні на засіданні виконкому вшанували пам'ять військовослужбовців та мирних громадян, які загинули  внаслідок збройної агресії російської федерації.

Перед початком розгляду питань порядку денного виконкому заступник голови Одеської обласної ради  Вадим Шкарівський вручив Грамоту Одеської обласної ради генеральному директору КНП «Тарутинська центральна лікарня» Ірині Пулєвій за сумлінну працю, особистий вклад у розвиток медицини і медичного обслуговування населення Тарутинської громади та з нагоди Дня Конституції України.

Вадим Шкарівський та Олег Капсамун, депутат Одеської обласної ради привітали членів виконкому з наступаючим святом Днем Конституції.

За значні досягнення у спорті Тарутинський селищний голова Сава Чернєв вручив грошові сертифікати спортсменам Тарутинщини. Грошовим сертифікатом на суму 10 000 грн. нагороджений Євген Шарков (с-ще Березине) за І місце у Чемпіонаті України з вільної боротьби U17 (сертифікат отримали батьки Євгена). Грошовим сертифікатом на суму 5 000 грн. нагороджена Емма Талпа (с.Красне) за ІІ місце у Чемпіонаті України з вільної боротьби U17.

У ході засідання виконкому було розглянуто 18 питань порядку денного.

Про надання адміністративних послуг через Центр надання адміністративних послуг Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області за І півріччя 2024 року доповіла начальник відділу організації надання адміністративних послуг селищної ради Оксана Куруч.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Ірина Іщенко ознайомила членів виконкому з проєктами рішень про ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів у Тарутинській СТГ та про підготовку закладів освіти Тарутинської СТГ до початку 2024/2025 навчального року.

Щодо надання матеріальної допомоги мешканцям громади, надання щомісячних стипендій та схвалення проєкту Програми для кривдників на території Тарутинської СТГ на 2024-2026 роки виступила начальник відділу соціального захисту населення Ганна Стоянова.

Начальник відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства Тарутинської селищної ради Ольга Младінова доповіла з питань присвоєння адреси об’єктам нерухомого майна та взяття на квартирний облік учасника бойових дій.

Також були внесені зміни до рішень виконавчого комітету: від 30.05.2024 року №1123 «Про запровадження трудової повинності та організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Тарутинської селищної територіальної громади у 2024 році», від 30.05.2024 року №1124 «Про  надання дозволу на вчинення правочину неповнолітній».

Про затвердження розрахунку по відшкодуванню різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивозу рідких побутових відходів і розміром економічно-обґрунтованих витрат на їх надання населенню поінформувала секретар виконавчого комітету Олена Абрамова.

З усіх розглянутих питань порядку денного прийняті відповідні рішення.




Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.