В ТАРУТИНСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУЛАСЬ НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ СІЛЬГОСППІДПРИЄМСТВ

Друк

Сьогодні в Тарутинській селищній раді під головуванням селищного голови Сави Чернєва відбулась нарада з керівниками сільськогосподарських підприємств громади.

У нараді взяли участь: заступник селищного голови Олена Сілоч, спеціалісти структурних підрозділів Тарутинської селищної ради, представники прикордонної служби та силових структур, начальник Тарутинської державної податкової інспекції.

У ході наради були обговорені питання організації та проведення збиральної кампанії 2024 року.

Аналіз роботи агропромислової сфери громади у 2024 році провів  начальник відділу економіки, інвестицій та сільського господарства Володимир Констандогло.

Інспектор Болградського районного управління ДСНС Олександр Кахчі акцентував увагу присутніх на вимогах щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час збирання та зберігання врожаю.

Про умови прийняття та зберігання сільськогосподарських культур ТОВ «Березинський КХП» учасників наради поінформував керівник ТОВ Андрій Бондаренко.

Також на нараді виступили представник прикордонної служби та керівник відділення поліції №2 Болградського відділу поліції, які наголосили на тому, що з боку їх підрозділів вживаються заходи, аби збиральна кампанія пройшла на належному рівні.

Під час наради керівники сільгоспвиробництв порушили питання особливостей проведення збиральної кампанії 2024 року.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.