ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ ТА ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ В НАСЛІДОК ВІЙНИ

Друк

З метою підтримання конкурентоспроможності учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни шляхом професійного навчання Кабінет Міністрів України видав постанову від 15 вересня 2023р. №984 «Про реалізацію експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості».

Професійне навчання здобувачів освіти здійснюється в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості за очною (денною, вечірньою), дистанційною, дуальною формами або шляхом їх поєднання.

Строк професійного навчання здобувачів освіти визначається робочими навчальними планами та освітніми програмами і не може перевищувати шість місяців.

Обсяг програм підвищення кваліфікації визначається з урахуванням мети та складності професійного навчання і становить від 30 до 480 годин (від 1 до 16 кредитів Європейської кредитної трансферно-накопичувальної системи).

Результатом професійного навчання може бути здобуття повної або часткової кваліфікації.

Для отримання більш детальної інформації звертатися за телефоном:

0967941952

0978847572

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.