ТАРУТИНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА ЛІКАРНЯ ОТРИМАЛА ВІД ДЕПАРТАМЕНТУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я КОНДИЦІОНЕРИ

Друк

Комунальне некомерційне підприємство «Тарутинська центральна лікарня» законтрактована з початку 2024 року з Національною службою здоров’я України за пакетами №3 Хірургічні операції дорослим та дітям у стаціонарних умовах (хірургічне відділення) та №4 Стаціонарна допомога дорослим та дітям без проведення хірургічних втручань (терапевтичне відділення). Однією з вимог при контрактуванні є забезпечення, з 01 червня 2024 року, кондиціонуванням не менше 30% від загальної кількості палат/приміщень перебування пацієнтів.

На цьому тижні Турутинська лікарня отримала від Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації 6 кондиціонерів, які закуплені за кошти обласного бюджету у рамках виконання цільової обласної програми «Здоров’я Одещини».

КНП «Тарутинська центральна лікарня» щиро вдячна Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації за таку потрібну допомогу для відділень: анестезіології з ліжками інтенсивної терапії, хірургії, педіатрії.

Висловлюємо велику подяку, що в такий важкий час, незважаючи на шалену напругу на медичну галузь, Департамент піклується про кожний медичний заклад на благо пацієнтів.

Тарутинська центральна лікакрня

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.