В СЕЛИЩНІЙ РАДІ РОЗГЛЯНУТІ ПИТАННЯ ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ  ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ

Друк

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради, яке провів селищний голова Сава Чернєв.  

Перед початком засідання секретар виконавчого комітету Олена Абрамова виконала почесну місію та вручила грамоту Болградської РВА Саві Чернєву за сумлінне виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану, вагомий особистий внесок у вирішенні спільного головного завдання – побудови заможної демократичної процвітаючої України, участь у національному спротиві та з нагоди Дня Української Державності.

8 жовтня в Україні відзначають День працівників державної санітарно-епідеміологічної служби України. З цієї нагоди селищний голова привітав члена виконкому селищної ради Степана Петровича Гербалі, який усе своє життя присвятив сфері санітарно-епідеміологічної служби  та вручив йому Грамоту Тарутинської селищної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, забезпечення епідемічного благополуччя населення громади.

Під час засідання виконавчого комітету Тарутинської селищної ради було розглянуто низку питань щодо забезпечення  життєдіяльності громади.

Ухвалено рішення, що стосувались захисту прав дітей, доцільності призначення опікуна, житлових прав, підготовки об’єктів житлово – комунального, паливно – енергетичного господарства та об'єктів соціально-культурної сфери Тарутинської селишної ради до роботи в осінньо – зимовий період 2023-2024 років.

Членами виконкому підтримані проекти рішень, що стосуються надання матеріальної допомоги учасникам АТО та ООС, сім’ям загиблих, в яких є діти шкільного віку, ветеранам та вдовам загиблих (померлих) ветеранів Другої світової війни.

Також прийнято рішення про надання щомісячної  стипендії особам з інвалідністю внаслідок війни, учасникам бойових дій у Республіці Афганістан та на території інших країн з інвалідністю від загального захворювання 1 групи; особам з інвалідністю внаслідок війни та учасникам бойових дій Другої світової війни, сім’ям загиблих учасників АТО; учасникам бойових дій з інвалідністю загального захворювання 1 групи.

Розглянуті заяви громадян про надання дозволу на санітарну чистку аварійних дерев та видалення аварійного дерева.

Члени виконкому затвердили розрахунки по відшкодуванню різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивозу рідких побутових відходів і розміром економічно-обґрунтованих витрат на їх надання населенню комунальними підприємствами в сфері житлово-комунального господарства.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.